Tollarspecialen

Tollarspecialen 2.0

Det finns behov av ny organisation för framtidens tollarspecialer med början 2020.

Här kan du läsa mer av vad som krävs Tollarspecialen 2.0

Kontakta oss gärna om du vill veta mer: specialen@tollarklubben.se eller ordforande@tollarklubben.se


Varmt välkomna till Tollarspecialen 2019

2019 kommer Tollarspecialen att arrangeras mellan 1-4 augusti i Sälen, Dalarna.
Vi kommer att utgå från Olnispagården som ligger i Transtrands socken som är en gårdsplats vid Västerdalälven. Olnispagården ligger ca 5 km från Lindvallen och ca 2 km från Sälensfritidsby. Lydnaden, Agilityn och Utställningen kommer att vara vid Olnispagården. Det kommer även finnas tillgång till lättare förtäring vid Olnispagårdens bystuga. Tollingjaktprov och WT kommer att vara i närheten i Sälenskogarna.
Sälen är ett av Sveriges populäraste vinterresmål, men här finns också massor av spännande och roliga sommaraktiviteter. Aktiviteter som passar alla, hela familjen kan ha roligt och njuta av sommaren tillsammans!

Det finns allt från restauranger, bio, äventyrsbad, BikePark och mycket mer.

För mer information om Tollarspecialen läs på: specialen.tollarklubben.se


Resultat från tidigare specialer hittas här > > >


Tollarspecialen arrangeras varje år av något distrikt i Tollarklubben. För många är detta årets höjdpunkt och åker långväga för att delta i jaktprov och utställning, där det koras TOLLARMÄSTARE och JUNIORTOLLARMÄSTARE. Lydnads- och Agilitytävling brukar också anordnas med korandet av Årets Lydnadstollare och Årets Agilitytollare.

Årets Svenska Viltspårstollare, Årets Svenska Jaktprovsmeriterade tollare på Retrieverprov och Årets Svenska Tollingjaktprovsmeriterade tollare utses också.