Samarbetspartners

 

sponsor_agria

Agria Djurförsäkringar officiell samarbetspartner till Tollarklubben

Med glädje kan vi nu meddela att Agria och Tollarklubben är samarbetspartners.
Agria har under en längre tid ”inofficellt” varit en samarbetspartner till Tollarklubben då de är samarbetspartner till SSRK.

Samarbetet med Agria innebär bland annat att Tollarklubbens medlemmar har 10% rabatt på deras hundförsäkringar. För att ta del av rabatten behöver du ange ditt medlemsnummer vid tecknande av försäkring, samt att de sponsrar Tollarspecialen och andra aktiviteter. Ta gärna kontakt med Lasse om du ska anordna aktivitet och vill ha sponsring av priser, dock senast december året innan.

Det som är bra att veta är att Agria har tillgång till Tollarklubbens medlemsregister vilket innebär att de har rätt att kontakta dig som medlem i syfte att sälja, informera och/eller marknadsbearbeta. Om du inte vill bli uppringd av Agria ska du kontakta Lars Annergård info@tollarklubben.se. GDPR föreligger samt Nix-Telefoni.


sponsor_dummies2

Dummies.se officiell samarbetspartner till Tollarklubben

Nu kan vi glatt meddela att Dummies.se och Tollarklubben är samarbetspartners.
Det innebär bland annat att Dummies.se kommer sponsra oss med priser under Tollarspecialen och andra aktiviteter samt att våra medlemmar har 10% rabatt ur Dummies.se sortiment. För att ta del av rabatten behöver du ange en rabattkod vid beställning. Rabattkoden byts ut varje månad och du behöver kontakta Lasse på info@tollarklubben.se för att få tillgång till den aktuella rabattkoden.