Samarbetspartners

 

Agria Djurförsäkringar officiell samarbetspartner till Tollarklubben

Med glädje kan vi nu meddela att Agria och Tollarklubben är samarbetspartners.
Agria har under en längre tid ”inofficiellt” varit en samarbetspartner till Tollarklubben då de är samarbetspartner till SSRK.

Samarbetet med Agria innebär att du som medlem i  Tollarklubben har 10% rabatt på deras hundförsäkringar. För att ta del av rabatten behöver du ange ditt medlemsnummer vid tecknande av försäkring. Ta gärna kontakt med sponsorsansvarig om du ska anordna aktivitet och vill ha sponsring av priser, dock senast december året innan.

Det som är bra att veta är att Agria har tillgång till Tollarklubbens medlemsregister vilket innebär att de har rätt att kontakta dig som medlem i syfte att sälja, informera och/eller marknadsbearbeta. Om du inte vill bli uppringd av Agria ska du kontakta  sponsor@tollarklubben.se. GDPR föreligger samt Nix-Telefoni.


Klickerförlaget

Som medlem i Tollarklubben har du 20% rabatt på klickerförlagets onlinekurser utan återkoppling, samt på Apportering till vardag och fest-böckerna (Valpträning till vardag och fest samt studiehandledningarna som hör till böckerna). Kontakta kassor@tollarklubben.se för att få tillgång till den aktuella rabattkoden. Rabattkoden kan inte kombineras med andra rabattkoder och gäller inte redan rabatterade priser/paketpriser.


Dummies.se

Som medlem i Tollarklubben har du 10% rabatt på dummies.se (gäller ej apportkastare och tillbehör till dessa). Kontakta kassor@tollarklubben.se för att få tillgång till den aktuella rabattkoden.


Genom att börja använda Sponsorhuset och gå igenom deras Bonusstege så får du en biobiljett och du stödjer Tollarklubben med 50 kr!

Via Sponsorhuset så kan du handla från över 600 nätbutiker – varje köp ger pengar tillbaka både till dig själv och till Tollarklubben.