Webinar – ”I huvudet på en domare” torsdag 11 juni kl. 19:00!

Vi hälsar dig som medlem i Tollarklubben hjärtligt välkommen till webinaret ”I huvudet på en domare” med den välkände domaren, uppfödaren och hundprofilen Mikael Nilsson.

Ett webinar är en föreläsning som du deltar på via din dator, platta eller telefon, hur enkelt som helst. Registrera dig genom att trycka på länken nedan och följ instruktionerna.

När det är dags är det bara att sätta dig med en kopp kaffe och lyssna på föreläsningen. Du loggar in via en länk som du kommer få via e-mail.

Föreläsningen ”I huvudet på en domare” ger en intressant inblick i hur det är från ringens mitt. Detta är lärorikt och intressant att ta del av för alla utställare. Och dessutom helt kostnadsfritt att delta i.

Mikael Nilsson är pudeluppfödare med kennelnamnet Kudos. Han är domare för ett 100-tal raser och håller många handlerkuser och träningar för klubbar och i egen regi, Mikael Nilsson Showdogs.

Vi hoppas att du som medlem i Tollarklubben ser detta som ett intressant, gratis erbjudande att göra någonting positivt, nu när det mesta ställts in. Vi går online för våra medlemmar!

https://event.webinarjam.com/register/75/94wr7hww